‘Natuurlijk vrouwelijk leiderschap is noodzakelijk om onze wereld weer menselijk te maken.’

Wat is natuurlijk vrouwelijk leiderschap? Waarom is het zo belangrijk? Hoe kan ik hieraan bijdragen? Hoe ziet mijn persoonlijke leiderschapsgids eruit?

Op een mooie locatie in een natuurlijke omgeving vertel ik je het verhaal over de natuurlijke en culturele evolutie van onze diersoort. Je komt erachter wie wij van nature echt zijn. 

Je leert hoe we het natuurlijke en vrouwelijke kunnen integreren in het leven van alledag. En in onze manier van leidinggeven aan onszelf en aan anderen.

Zowel leiderschapsinzichten uit onze evolutie als best practices van modern management passeren die dag de revue. Met oog voor het vrouwelijke en het mannelijke, de dilemma’s die dat geeft en welke oplossingen er mogelijk zijn.  

Aan het einde van de dag heb je jouw persoonlijke leiderschapsgids gemaakt. Een leidraad en naslag voor jouw authentieke eigen leiderschap. Voor een leven in geluk op alle momenten.

Deze unieke eendaagse cursus wordt gegeven in een knus huisje in het Jac. P. Thijssepark in Amstelveen, een schilderachtig park dat we ten volle zullen benutten tijdens deze dag.

Voor de eerste cursusdagen geldt een speciale introductiekorting van 50% op het normale tarief van 250 euro inclusief BTW. Dat wil zeggen dat je deze bijzondere dag kunt ervaren voor 125 euro inclusief BTW.

De cursus start om 09.00 uur (inloop vanaf 08.30 uur) en eindigt om 16.30 uur.

Op dit moment is de volgende cursus op woensdag 25 mei al volgeboekt. Naar verwachting komen er later dit jaar nieuwe data. Voor een plekje op de wachtlijst voor 25 mei of interesse voor de volgende afleveringen stuur je een berichtje naar info@monikabankert.com.

De wereld wacht op jou!

cursus natuurlijk vrouwelijk leiderschap

Veelgestelde vragen

Cursus vol?
Als de cursus vol zit, kunt je je opgeven via mail voor de reservelijst. Zet in het onderwerp van uw e-mail ‘reservelijst [desbetreffende cursus]’. Vermeld daarbij uw volledige naam en telefoonnummer. Mocht er een plek zijn vrijgekomen, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Klacht?
Heb je een klacht over een cursus? Neem dan contact met BRID Publications op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

Scroll naar top