‘Natuurlijk vrouwelijk leiderschap is noodzakelijk om onze wereld weer menselijk te maken.’

Wat is natuurlijk vrouwelijk leiderschap? Waarom is het zo belangrijk? Hoe ik hieraan bijdragen? Hoe ziet mijn persoonlijke leiderschapsgids eruit?

Op een mooie locatie in een natuurlijke omgeving vertel ik je het verhaal over de natuurlijke en culturele evolutie van onze diersoort. Je komt erachter wie wij van nature echt zijn. 

Je leert hoe we het natuurlijke en vrouwelijke kunnen integreren in het leven van alledag. En in onze manier van leidinggeven aan onszelf en aan anderen.

Deze unieke eendaagse cursus wordt voor de eerste maal gegeven op vrijdag 3 december 2021 in het sprookjesachtige J.P. Thijssepark in Amstelveen. En ook in 2022 zal de cursus op deze locatie plaatsvinden, en wel op vrijdag 21 januari en op vrijdag 18 februari.  

Let op: de cursus van 3 december is vervallen i.v.m. de op 12 november aangekondigde corona-maatregelen.

Voor deze eerste drie cursusdagen geldt een speciale introductiekorting van 50% op het normale tarief van 250 euro inclusief BTW. Dat wil zeggen dat je deze bijzondere dag kunt ervaren voor 125 euro inclusief BTW.

De cursus start om 09.00 uur (inloop vanaf 08.30 uur) en eindigt om 16.30 uur.

Hieronder kun je je inschrijven. Ik hoop je graag te zien in november of december.

De wereld wacht op jou!

cursus natuurlijk vrouwelijk leiderschap

Veelgestelde vragen

Cursus vol?
Als de cursus vol zit, kunt je je opgeven via mail voor de reservelijst. Zet in het onderwerp van uw e-mail ‘reservelijst [desbetreffende cursus]’. Vermeld daarbij uw volledige naam en telefoonnummer. Mocht er een plek zijn vrijgekomen, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Klacht?
Heb je een klacht over een cursus? Neem dan contact met BRID Publications op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

Scroll naar top