‘Natuurlijk vrouwelijk leiderschap is nodig om onze wereld weer menselijk te maken.’

Wat is natuurlijk vrouwelijk leiderschap? Waarom is het zo belangrijk? Wat betekent het voor jou en jouw leven?

Heel graag help ik vrouwen verder bij de ontwikkelen van hun natuurlijke vrouwelijke leiderschap. Leiderschap dat aanzet tot een leven in balans met je authentieke zijn.

Zodat je het leven kunt leiden dat je wilt leiden. Daar waar jij bent. Op alle plekken en in alle ontmoetingen kun jij het verschil maken voor jezelf en de medemens.

Mocht het je aanspreken, weet dan dat ik voor jou een prachtige tweedaagse cursus heb ontwikkeld. Het is een bundeling van het beste van al mijn kennis over de evolutie, de mensheid en leiderschap in combinatie met mijn leiderschapservaring in diverse rollen.
 
Met als doel om jou te helpen bij het (her)ontdekken en versterken van jouw persoonlijke leiderschap.
 
Twee dagen lang ben je samen met mij en een klein aantal andere deelneemsters, en versterk je jouw natuurlijke vrouwelijke leiderschap.
 
Volledig verzorgd verblijven we in een schattig boshuisje midden in het sprookjesachtige Dr. Jac. P. Thijssepark in Amstelveen.
 
De eerste cursusdag sta je stil bij waar je nu bent in jouw evolutie en wat dit voor jou betekent. Twee weken later is de tweede dag en deze is gericht is op jouw toekomst. Op jouw leiderschap.
 

Je maakt kennis met het echte verhaal over de natuurlijke en culturele evolutie van onze diersoort en dus wie de mens van nature echt is. 

Je ontdekt dat vrouwelijk leiderschap natuurlijk is. 

Aan het einde van de cursus heb je jouw persoonlijke leiderschapsgids gemaakt. Een leidraad en naslag voor jouw authentieke eigen leiderschap. Voor een leven in geluk op alle momenten.

Voor jou en voor alles wat jou lief is.

De wereld wacht op jou!

cursus natuurlijk vrouwelijk leiderschap

Wordt 2024 het jaar van jouw leiderschap?

  • monika bankert

Veelgestelde vragen

Cursus vol?
Als de cursus vol zit, kunt je je opgeven via mail voor de reservelijst. Zet in het onderwerp van de mail ‘reservelijst [desbetreffende cursus]’. Vermeld daarbij jouw volledige naam en telefoonnummer. Mocht er een plek zijn vrijgekomen, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Klacht?
Heb je een klacht over een cursus? Neem dan contact met BRID Publications op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

I A

Reviews

Winkelwagen
Scroll naar boven