Je droom leven en nog weken

Je droom leven en nog 7 weken

Gisteren zijn we begonnen aan onze tweede vakantieweek. Na een huisje, la petite maison heette het, in de binnenstad van Saint Maximin nabij Uzès in de buurt van Avignon, logeren we nu in een gigantisch landhuis op een heuvel in de buurt van Pourrières nabij Aix-en-Provence. En inderdaad uitkijkend over de prachtige Provence. Terwijl ik dit type geniet ik van het uitzicht in de zachte zwoele wind en ruik ik de geuren van de kruiden die hier staan en de lavendel. Dit was mijn droom: buiten schrijven in precies deze omgeving.  En het is heerlijk!!! Ook al is het maar voor een week…

Over weken gesproken: het is vandaag nog precies zeven weken voordat ik mijn boek ‘Voor onze dochters’ aan de buitenwereld presenteer. Vanaf 13 juni maak ik iedere zondag een vlog waarin ik aftel naar dit bijzondere moment. Toen nog 13 weken en nog maar 7…. Zie de link hieronder voor het filmpje dat je ook kunt bekijken op mijn YouTube-kanaal en op FB, LinkedIn en Twitter.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Monika?

Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt volgens mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven