De magie van samen ervaren

Wie zijn wij? Hoe zijn wij mens geworden? En wat betekent dat voor ons leven nu? Hoe kan de menselijkheidsindex onze organisatie helpen? En ook hoe is ‘Voor onze dochters’ ontstaan?

Laat je publiek verrassen door Monika’s authentieke visie op de mensheid. Verfrissend en hartverwarmend.  Uitnodigend tot vragen en reflectie.

Monika geeft lezingen over de mensheid en menselijk gedrag met een focus op evolutie en de ontwikkeling van het mannelijke en het vrouwelijke. Over vrouwelijk leiderschap en de menselijkheidsindex. Over de rol van de kinderen in onze maatschappij. Over hoe wij mens zijn geworden en wie wij diep van binnen zijn.

Voor organisaties maakt zij tailormade lezingen over bijvoorbeeld natuurlijk leiderschap en duurzaamheidsinformatie of strategieën. Of over wat ongewenst gedrag op de werkvloer met de evolutie te maken heeft.

Voor boekenliefhebbers vertelt ze graag over de totstandkoming van ‘Voor onze dochters’ en de hoofdlijnen van het boek in een lezing of interview in bibliotheken of boekhandels.

spreken schrijven events

Laat je verrassen

Mijn kennis over de mensheid kan je bewustzijn veranderen. Durf jij het aan?

Monika’s onderzoek van de mensheid vanaf de oerknal tot het digitale heden heeft verrassende inzichten opgeleverd. Over hoe we mens zijn geworden bijvoorbeeld. En wat dit betekent voor ons nu.

Misschien is jouw publiek geïnteresseerd in hoe het mannelijke en het vrouwelijke is geëvolueerd in de natuur en speciaal bij onze diersoort. 

Het effect van godsdienst op ons leven noemt Monika de successtory van religie. Of wat dacht je van een lezing over de watermens? Over ons hulpbrein en ons extrabewustzijn?

En niet te vergeten de Menselijkheidsindex of de tips voor onze nieuwe lijsttrekkers?

Neem contact op met Monika over de mogelijkheden om jouw groep nieuwe inzichten en inspiratie te geven.


Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Monika?

Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt volgens mijn privacyverklaring.

monika bankert

Reviews

Winkelwagen
Scroll naar boven