De magie van samen ervaren

Wie zijn wij? Hoe zijn wij mens geworden? En wat betekent dat voor ons leven nu? Hoe kan de menselijkheidsindex onze organisatie helpen? En ook hoe is ‘Voor onze dochters’ ontstaan?

Laat je publiek verrassen door Monika’s authentieke visie op de mensheid. Verfrissend en hartverwarmend.  Uitnodigend tot vragen en reflectie.

Monika geeft lezingen over de mensheid en menselijk gedrag met een focus op evolutie en de ontwikkeling van het mannelijke en het vrouwelijke. Over vrouwelijk leiderschap en de menselijkheidsindex. Over de rol van de kinderen in onze maatschappij. Over hoe wij mens zijn geworden en wie wij diep van binnen zijn.

Voor organisaties maakt zij tailormade lezingen over bijvoorbeeld natuurlijk leiderschap en duurzaamheidsinformatie of strategieën. Of over wat ongewenst gedrag op de werkvloer met de evolutie te maken heeft.

Voor boekenliefhebbers vertelt ze graag over de totstandkoming van ‘Voor onze dochters’ en de hoofdlijnen van het boek in een lezing of interview in bibliotheken of boekhandels.

spreken schrijven events

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Monika?

Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt volgens mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven