foto bij augustus en nog weken

Naar de drukker en nog 2 weken

Het schiet nu wel heel erg op en de mijlpalen volgen elkaar in rap tempo op.

Zo zag ik deze week voor de eerste keer dat mijn boek op bol.com te koop was. Een bevreemdende ervaring, maar het was toch echt zo.

Een echt verwenmoment was het uitzoeken van een letterlijk schitterende jurk bij beroemde en superaardige modeontwerpster Sheila de Vries samen met de zeer lieve en deskundige Natascha Koningsveld die mij helpt bij de ‘branding’. 

En tot slot als slagroom op de taart mocht ik gisteren het drukken van mijn boek van nabij bekijken. De katernen van mijn boek vlogen als een razende door de machine. In 1,5 uur stonden alle letters op papier. Gelukkig was dit overdag, want de persen draaien volcontinue dus 7 dagen per week 24 uur per dag. Goed dat het nu gedrukt is, want het drukwerk moeten ook nog drogen en gesneden en gebonden worden.

En de tijd vliegt naar de boeklancering. Nog 2 weken…

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Monika?

Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt volgens mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven