De wijsheid van Moeder Natuur

Natuurlijk Vrouwelijk Leiderschap is de basis van jouw geluk en van onze duurzame toekomst.

Het Natuurlijk Vrouwelijk Leiderschapsprogramma is gebaseerd op 3 pijlers:

NATUUR – Niet de zoveelste nieuwe managementhype. Het is een solide programma gebaseerd op de wijsheid van vier miljard jaar evolutie.

AANDACHT – Het gaat om jouw leven en jouw leiderschap, en dat is belangrijk. Daarom bestaat de groep uit maximaal zes vrouwen.

GELUK – Met de focus op jouw geluk en welzijn èn hoe je dat verspreidt in de wereld, in plaats van een wegwijzer door de standaardmanieren van carrière maken.

Vrouwelijk leiderschap is de oplossing

Hoe kies ik voor mezelf en voor wat ik belangrijk vind, op een manier die bij me past, terwijl we op dit moment in een mannenmaatschappij leven?

Iedere dag zorg je ervoor dat de boel blijft draaien. Voorkom je problemen of los je ze op. En dat als vrouw in een mannenwereld. Vaak heb je het druk. Tijd voor jezelf of de dingen die je echt belangrijk vindt schieten er soms bij in.

Hoe krijg je meer grip op je leven? Op een liefdevolle manier? Hoe vergroot jij je invloed? Hoe kan jij je leiderschap gaan leven? 
 
Ik geloof niet in de op mannelijke leest geschoeide ‘verbeter je  performance’ cursussen. Wel geloof ik in de wijsheid van de natuur en van onze menselijke evolutie.
 
Ook geloof ik in de creatieve energie van onze vrouwelijke biologische kracht en in onze leiderschapskwaliteiten.
 

Daarom heb ik voor jou in dit programma mijn kennis over onze evolutie verwerkt, zodat we deze kunnen inzetten voor een gelukkiger leven voor onszelf, onze naasten, en onze omgeving. En de wereld.

De wereld wacht op jou!

I A

Natuurlijk vrouwelijk leiderschap is nodig om onze wereld weer menselijk te maken’

Wat is natuurlijk vrouwelijk leiderschap? Waarom is het zo belangrijk? Wat betekent het voor jou en jouw leven?

Natuurlijk vrouwelijk leiderschap is het leiderschap dat alle vrouwelijke dieren van nature hebben. Vrouwelijk leiderschap is belangrijk voor zowel overleven als voor geluk. Vrouwen zijn biologisch gemaakt voor leiderschap.

Heel graag help ik vrouwen verder bij de ontwikkelen van hun natuurlijke vrouwelijke leiderschap. Leiderschap dat aanzet tot een leven in balans met je authentieke zijn.

Zodat je het leven kunt leiden dat je wilt leiden. Daar waar jij bent. Op alle plekken en in alle ontmoetingen kun jij het verschil maken voor jezelf en de medemens.

Mocht het je aanspreken, weet dan dat ik voor jou een prachtig driedaags programma heb ontwikkeld. Het is een bundeling van het beste van al mijn kennis over de evolutie, de mensheid en leiderschap in combinatie met mijn leiderschapservaring in diverse rollen.
 
Met als doel om jou te helpen bij het (her)ontdekken en versterken van jouw persoonlijke leiderschap.
 
Via info@monikabankert.com kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend verkennend gesprek om te kijken of het Natuurlijk Vrouwelijk Leiderschapsprogamma iets voor jou is.
 

Ik help je graag in jouw leiderschapsreis!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Monika?

Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt volgens mijn privacyverklaring.

Onze planeet roept om meer natuurlijk vrouwelijk leiderschap

De laatste duizenden jaren is natuurlijk vrouwelijk leiderschap onderdrukt. Het resultaat is een uitgeputte aarde, een verstoord klimaat, grote ongelijkheid en veel agressie. Tijd voor verandering!

Het Natuurlijk Vrouwelijk Leiderschapsprogramma is speciaal gemaakt voor vrouwen en de ontwikkeling van hun natuurlijke persoonlijke leiderschap.

Drie dagen ben je samen met mij en een klein aantal andere deelneemsters, en versterk je jouw unieke leiderschapskwaliteiten. Daarnaast heb je een reflectiegesprek met mij. Deze plannen we samen in na de tweede dag van het programma.
 
Volledig verzorgd verblijven we in een schattig boshuisje midden in één van de mooiste parken van ons land, het sprookjesachtige Dr. Jac. P. Thijssepark in Amstelveen.
 
De eerste dag sta je stil bij waar je nu bent in jouw evolutie en wat dit voor jou betekent. Twee weken later is de tweede dag en deze is gericht is op jouw toekomst. Op jouw leiderschap.
 
Drie maanden later is de verdiepingsdag waarin je jouw leiderschap integreert met de ervaringen van de afgelopen periode. Deze dag gaat over het verankeren van jouw leiderschap. 
 

Je maakt kennis met het echte verhaal van onze diersoort, met onze natuurlijke en culturele evolutie  en dus met wie de mens van nature echt is. 

Je ontdekt dat vrouwelijk leiderschap natuurlijk is. 

Gedurende het programma ontwikkel je jouw persoonlijke leiderschapsgids. Een leidraad en naslag voor jouw authentieke eigen leiderschap.

Voor jouw leiderschap!

I A
I A

Reviews

Monika Bankert

Door het schrijven van Voor onze dochters begreep ik het belang van natuurlijk vrouwelijk leiderschap.

Ik onderzocht de menselijke evolutie en geschiedenis. Door het ontdekken van de oorzaken van vrouwenonderdrukking, werd ik me bewust van wat we zelf als vrouwen kunnen doen om de situatie te veranderen.

Heel graag deel ik mijn kennis hierover in dit bijzondere leiderschapsprogramma. Ik zie het ook als mijn missie om vrouwen te versterken in hun leiderschap: hun natuurlijke leiderschap.

De mannelijke maatschappij waarin wij nog steeds leven, onderdrukt niet alleen vrouwen zelf, maar ook hun natuurlijke leiderschap. Dit weer wakker maken in vrouwen levert veel op. Voor henzelf, maar ook voor hun omgeving. Ik durf zelfs te stellen: voor de wereld.

Cursus of Algemeen IMG
monika bankert

Mijn eigen werk- en levensgeschiedenis is divers en die ervaring neem ik mee in het programma.

De omgevingen waarin ik gewerkt heb zijn altijd meer dan gemiddeld mannelijk geweest: als jong meisje in de bollenschuur van mijn vader en als accountant en interim-manager werkzaam in binnen- en buitenland. Hierdoor begrijp ik goed wat vrouwen ervaren als ze in ‘mannelijke’ organisaties werken.

Met mijn bestuurservaring komt daar nog een extra dimensie bij: het leiderschap dat nodig is op het hoogste niveau van organisaties.

Hiermee en met al mijn kennis over onze evolutie help ik jou graag verder in jouw leiderschapsreis.

Over hoe je jouw unieke kwaliteiten en jouw natuurlijke en vrouwelijke leiderschapstalenten kunt integreren in het leven van alledag. En in je manier van leidinggeven aan jezelf en aan anderen. 

De wereld wacht op jou!

Vrouwen zijn niet het probleem, maar de oplossing.

Met jouw natuurlijke talenten en vrouwelijke oerkracht maak jij het verschil.

Wil je 

  • jouw leiderschap verder ontwikkelen
  • jezelf drie dagen onderdompelen in de natuur en de evolutie
  • inspiratie opdoen in een van de mooiste parken
  • volledig verzorgd zijn in een knus boshuisje
  • lerende interactie in een kleine groep vrouwen
  • jouw persoonlijke leiderschapsreflectiegesprek
  • jouw eigen leiderschapsgids
  • leven als een natuurlijke vrouwelijke leider?

Dan is het Natuurlijk Vrouwelijk Leiderschapsprogramma mogelijk iets voor jou. Weet je het zeker*? Klik dan op de knop ‘ik wil meedoen’ en selecteer de data die passen in jouw agenda.

De investering in jouw leiderschap bedraagt 1.197 euro.

Het Natuurlijk Vrouwelijk Leiderschapsprogramma is er voor jou, en daarmee voor al diegenen die jou lief zijn.

* Als je vragen hebt kun je me via info@monikabankert.com een berichtje sturen voor een vrijblijvend verkenningsgesprek over het leiderschapsprogramma

Voor jou en alles wat jou lief is

cursus natuurlijk vrouwelijk leiderschap

Wordt 2025 het jaar van jouw leiderschap?

  • monika bankert
  • monika bankert

Veelgestelde vragen

Cursus vol?
Als het programma vol zit, kunt je je opgeven via mail voor de reservelijst. Zet in het onderwerp van de mail ‘reservelijst met de data van het desbetreffende programma’. Vermeld daarbij jouw volledige naam en telefoonnummer. Mocht er een plek zijn vrijgekomen, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Klacht?
Heb je een klacht over het programma? Neem dan contact met BRID Publications op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem op te lossen.

Winkelwagen
Scroll naar boven