D D B F B C CAA DE B

Nieuwsbrief 32 – Managementboek en Pasen 2022

Managementboek

Managementboek.nl is een website die vooral zakelijke boeken verkoopt. En sinds vorige week ook mijn boek ‘Voor onze dochters’ (in de categorie literatuur en romans). De mooie recensie genaamd ‘Een subliem stukje storytelling’ van professioneel recensent en samenvatter Elly Stroo Cloeck is de aanleiding geweest voor het opnemen van mijn boek op hun website.

Zij schrijft: ‘Wat een bijzonder boek! Monika Bankert combineert in Voor onze dochters een mooie poëtische verteltrant met een diepgaande analyse over een keihard onderwerp: vrouwenonderdrukking. Wanneer ontstond dat? En waarom? Naast het antwoord op die vragen leren we ook over de oerknal, stekelbaarsjes, het seksleven van bonobo’s, de vorm van ons gebit en nog veel meer.’

Veel dank aan Elly die ik zeer waardeer als mens en bewonder om haar grote kennis van boeken. Zij heeft me op het spoor gezet van een aantal goede boeken die mij verder helpen in het verder uitdiepen van mijn kennis over de mensheid. Ik kan haar nieuwsbrief en website (www.1001managementboeken.nl) van harte aanbevelen.

 
 
Nieuws van de week – Pasen 2022
 

Vandaag is het eerste paasdag en het voelt een beetje dubbel om dit te vieren als er zo dichtbij ons een heftige oorlog woedt. Mogen we dan wel iets vieren?

Ik heb deze foto gisterenochtend gemaakt in onze tuin en vervolgens met een positieve tekst gedeeld op social media. Omdat ik denk dat het goede zal overwinnen. Ik vind dus dat we juist moeten doorgaan met uitdragen van positieve energie. Met het brengen en genieten van het goede en het vrolijke. Met het uitstralen van liefde.

Deze bloeiende appelboom staat voor mij symbool voor het voorjaar. Symbool voor het nieuwe leven en de vruchtbaarheid. Symbool voor de schoonheid van de natuur.

Wij zijn ook natuur, al vergeten we dat soms. Ook wij leven met de seizoenen en mogen dit bewust ervaren. Deze dagen vieren we de vrolijke energie van het voorjaar en de liefde. Met vogels die elkaar fluitend versieren en jonge dieren die dartelend het daglicht en de wereld ontdekken.

Ik hoop dat je een mooie eerste paasdag hebt ervaren – wat hebben we een geluk met het weer – en ik wens jou en jouw naasten ook een fijne tweede paasdag waarin je (weer) mag genieten van deze mooie voorjaarsenergie.

En wat ik bovenal hoop is dat er spoedig een vreedzame toekomst komt voor degenen die nu in minder gelukkige omstandigheden verkeren. Op naar een menselijke wereld voor iedereen. Want het leven draait om liefde. Het leven is liefde.

Tot zover de tweeëndertigste nieuwsbrief. Mocht jij je verbazen over (on) menselijk nieuws of andere input hebben voor mijn nieuwsbrief, laat het me weten op info@monikabankert.com.

Samen gaan we op weg naar een menselijke wereld en al het positieve en liefdevolle helpt.

Ik wens je een hele fijne week en tot snel!
 
 

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Monika?

Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt volgens mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven