IMG kopie

Nieuwsbrief 38 – Natuurlijk Vrouwelijk Leiderschap en Hemelvaartsdag

Natuurlijk Vrouwelijk Leiderschap

 
Natuurlijk Vrouwelijk Leiderschap! Natuurlijk… Vrouwelijk Leiderschap. Op 18 maart en op 25 mei (dus afgelopen week) heb ik een groep vrouwen mogen inspireren bij hun vrouwelijk leiderschap. En daar ben ik heel dankbaar voor. Want het is zo belangrijk voor de vrouwen zelf, en voor de wereld.

Dit najaar verwacht ik de cursus weer te gaan geven. In deze wekelijkse nieuwsbrief houd ik je op de hoogte van de nieuwe data.

Wat is Natuurlijk Vrouwelijk Leiderschap? Wat kun je ermee bereiken? En waarom is het belangrijk?

Vrouwelijk leiderschap is essentieel voor de overgang naar een menselijke wereld zoals ik stel in mijn boek Voor onze dochters. En vrouwelijk leiderschap is natuurlijk. Het is de natuur. Moeder Natuur. De zorgzame dienende manier van leidinggeven voor de eigen soort en voor al dat leeft is cruciaal voor ons lange termijn overleven.

Natuurlijk Vrouwelijk Leiderschap dus.
 
 
Nieuws van de week – Hemelvaartsdag
 
Afgelopen donderdag was het Hemelvaartsdag. Een goed moment voor een wens?

Met Hemelvaartsdag wordt in het Christendom gevierd dat Jezus, die veertig dagen geleden is verrezen uit de dood (op Paaszondag) naar zijn vader God in de hemel is opgevaren. Hemelvaartsdag is in deze telling de veertigste paasdag. Hemelvaartsdag is dus een dag in het Christendom van krachtige goddelijke energie door de vereniging van vader en zoon in de hemel.

Nu ben ik geen aanhanger van het Christendom, maar het idee van de connectie met het goddelijke, de energie waaruit al het leven en het universum is opgebouwd, vind ik heel mooi en waardevol. Iets wat we op ieder moment kunnen voelen en benutten. En we kunnen dus ook altijd een wens meegeven aan het goddelijke in ons en om ons heen.

Mijn wens is dat alle vrouwen naakt kunnen zwemmen wanneer ze dat willen. Het water tegen hun huid mogen voelen. Mogen dobberen, duiken en zwemmen. In vrijheid, in veiligheid en met plezier.

Wat is jouw wens?
Tot zover de achtendertigste nieuwsbrief. Mocht jij je verbazen over (on) menselijk nieuws of andere input hebben voor mijn nieuwsbrief, laat het me weten op info@monikabankert.com.

Samen gaan we op weg naar een menselijke wereld en al het positieve en liefdevolle helpt.
 
Ik wens je een hele fijne week en tot snel!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Monika?

Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt volgens mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven