IMG kopie

Nieuwsbrief 48 – Voor jou en alles wat jou lief is en hoe is het leven op een vrouwenplaneet?

Voor jou en alles wat jou lief is

 
Dat is wat mij drijft. Samen op weg gaan naar een betere wereld voor vrouwen begint bij ons. Begint bij jou. En bij dat wat jij belangrijk vind, dat waar jij om geeft.

De afgelopen maand augustus had ik vakantie (… en de nieuwsbrief ook zoals je wellicht hebt gemerkt). Met veel dankbaarheid heb ik genoten van de vrije tijd, nieuwe ervaringen en het samenzijn. En ook van het nog duidelijker worden van mijn missie.

En dat is, mocht je dat nog niet gedaan hebben, dat ik het jou zo gun om kennis te nemen van mijn boek ‘Voor onze dochters’ zodat je zachter kunt leven en met meer compassie naar jezelf kunt kijken. Dat je de inzichten uit mijn zoektocht naar de bron en drijfveren van de mensheid tot je kunt nemen en daarbij meer rust en helderheid kunt verkrijgen in jouw leven: voor jezelf en in relatie tot anderen.

En ook dat ik vrouwen graag wil helpen bij het verder ontwikkelen van hun natuurlijke vrouwelijke leiderschap. Leiderschap dat aanzet tot een leven in balans met je authentieke zijn. Zodat je het leven kunt leiden dat je wilt leiden. Daar waar jij bent. Op alle plekken en in alle ontmoetingen kun jij het verschil maken voor jezelf en de medemens.

Mocht het je aanspreken, weet dan dat ik voor jou een prachtige tweedaagse cursus heb ontwikkeld. Het is een bundeling van het beste van al mijn kennis over de evolutie, de mensheid en leiderschap in combinatie met mijn leiderschapservaring in diverse rollen. Met als doel om jou te helpen bij het (her)ontdekken en versterken van jouw persoonlijke leiderschap.

Twee dagen lang ben je samen met mij en een klein aantal andere deelneemsters en versterk je jouw natuurlijke vrouwelijke leiderschap. Volledig verzorgd verblijven we in een schattig boshuisje midden in een sprookjesachtig park. De eerste cursusdag sta je stil bij waar je nu bent in jouw evolutie en wat dit voor jou betekent. Twee weken later is de tweede dag en deze is gericht is op jouw toekomst. Op jouw leiderschap.

Ben je geïnteresseerd?

Hieronder vind je de link naar cursuspagina:

https://www.monikabankert.com/cursus-natuurlijk-vrouwelijk-leiderschap/

Ik zou het superleuk vinden als je erbij bent.
 
 
Nieuws van de week – Hoe is het leven op een vrouwenplaneet?
 
In mijn nieuwsbrieven van het afgelopen jaar bevatte het ‘nieuws van de week’ heel vaak slecht nieuws. Oorlogen, ruig gedrag, ongewenste intimiteiten, vechtpartijen, harde competitie en grote ongelijkheid. Pestgedrag op social media en vandalisme. Vrouwen die geen zelfbeschikkingsrecht hebben over hun lichaam of meisjes die niet meer naar school mogen. Maar de wereld hoeft niet zo te zijn.

Dit heb ik vorige week aan de lijve ervaren. Het zit namelijk nog in mijn lichaam. De rust en de fijne energie. Het ervaren van groei. Het vertrouwen.

Het gevoel van mijn allereerste Lorelei.

Wat een bijzonder mooie ervaring heb ik achter de rug!

Meer dan 6 volle dagen heb ik geleefd op een vrouwenplaneet. In de natuur, in veiligheid, in schoonheid en in liefde. Waar we ergernissen zien als spiegels en ons excuseren voor de daardoor ontstane wrevels. Maar waar we bovenal elkaar eren en steunen. Omarmen: letterlijk en figuurlijk.

Luisteren en meeleven met de levens van de andere vrouwen en de processen die ze doormaken op Lorelei. Het Lorelei-festival waar alles is zoals het is. En alles een betekenis heeft.

Ik voel me zo dankbaar dat ik ook heb kunnen bijdragen aan de vragen en ontwikkeling van andere vrouwen met geven van workshops, de inzichten van mijn boek en bovenal de fijne gesprekken.

En het zelf ervaren van steun van alle vrouwen, mijn Lorelei-vriendinnen, bij mijn zijn en uitdagingen is onvergetelijk. Speciaal wil ik noemen Margje, Martha, Annelies, Lieke, Benthe en Maria die mijn fysieke en energetische ruggesteun waren op het marktveld waar ik boeken verkocht. Heel veel dank lieve vrouwen!

Dankzij jullie voelde mijn eerste Lorelei als thuiskomen.

Mijn wens is dat er meer van deze vrouwelijke zachtheid in de wereld komt. Met meer vrouwelijke samenwerking en meer vrouwelijk leiderschap moet dat lukken! Zodat de zorgzame, liefdevolle kant van de mensheid weer in het licht komt te staan.
Tot zover de achtenveertigste nieuwsbrief. Mocht jij je verbazen over (on) menselijk nieuws of andere input hebben voor mijn nieuwsbrief, laat het me weten op info@monikabankert.com.

Samen gaan we op weg naar een menselijke wereld en al het positieve en liefdevolle helpt.
 
Ik wens je een hele fijne week en tot snel!
 

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Monika?

Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt volgens mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven