Podcast Birgit Selma normaal

Nr.63 Eindejaarscadeau, Podcast Birgit Selma, lezing in België en Vraag het op Vrijdag

Gast in podcast Birgit Selma
 

Ik heb veel leuke dingen gedaan de laatste maand. Wat ik je niet wil onthouden is de podcast van Birgit Selma. Hierin was ik haar gast. Wat een bijzondere vrouw is Birgit!

Zij combineert Career Break Free met Human Design. De uitkomst is verfrissend en empowerend! Als zij jouw mentor is of in haar rol als podcasthost, in gesprek met de prachtige Birgit kom je verder.

Dit laatste heb ik ondervonden. Het werd een heel openhartig en inspirerend gesprek.

‘Een dubbelleven? Een spirituele roeping naast je corporate carrière – met Monika Bankert’ kunt je terugluisteren en kijken via de volgende linkjes:

Youtube Birgit Selma met Monika Bankert

Spotify Birgit Selma met Monika Bankert

Ik wens je alvast veel kijk- en/of luisterplezier!

 

Lezing in België
 

Hartverwarmend. Anders kan ik mijn contact met onze Zuiderburen niet omschrijven. Half november mocht ik via mijn lezeres Isabelle een lezing houden in het landelijke Herselt. En ook zo ontzettend leuk om mijn lezers, in dit geval lezeressen, te ontmoeten en hun verhalen te horen. Ik voel me dankbaar dat ik hen mocht inspireren met het verhaal van onze bijzondere evolutie en wat vrouwelijke leiderschap echt betekent.

De dag na de lezing heb ik nog een heerlijke wandeling met Isabelle gemaakt. Het was voor mijn gevoel een mini-vakantie. Veel dank, lieve Isabelle!

En voor degenen die denken ‘dat wil ik ook, een lezing voor mijn (lees)club ‘ laat het me weten via een mailtje naar info@monikabankert.com.

 

Vraag het op Vrijdag!

Sinds vrijdag 29 september heb ik op social media een nieuwe rubriek in Monika’s Minuutje over de Mensheid: Vraag het op vrijdag! Iedereen kan mij vragen sturen en deze beantwoord ik in 1,5 minuut. Van het begin kun je deze filmpjes terugkijken op mijn Instagram, Facebook en TikTok en sinds het afronden van de 19 tips voor onze lijsttrekkers op de laatste zondag (19 november) voor de verkiezingen zijn deze ook te vinden op LinkedIn.

Degenen zonder deze sociale media kan ik alvast meegeven dat ik ze binnenkort ook op Youtube zal delen. Meer hierover in de volgende nieuwsbrief.

 
Nieuws van de week – Eindejaarscadeau
 

En dan het cadeau aan jou – ontvanger van deze nieuwsbrief.

Vanaf vandaag tot en met 31 december kun je via mijn website monikabankert.com een (al dan niet gesigneerd) boek bestellen zonder verzendkosten met de waardebroncode: DEC23CADEAU. Ook ontvang je hierbij een ‘het leven is liefde’ vulpotlood en twee prachtige A5-kaarten met illustraties uit ‘Voor onze dochters’ cadeau.

Tot zover de drieënzestigste nieuwsbrief. Mocht jij je verbazen over (on) menselijk nieuws of andere input hebben voor mijn nieuwsbrief, of een vraag hebben voor ‘Vraag het op Vrijdag’ laat het me weten op info@monikabankert.com.

Samen gaan we op weg naar een menselijke wereld en al het positieve en liefdevolle helpt.

 
Ik wens je een hele fijne week en tot snel!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Monika?

Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt volgens mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven