IMG kopie

Nr.64 In de Antropodcast met naamgenoten en tijd om naar binnen te keren

In de Antropodcast met naamgenoten
 
Allemaal Monique’s in de Antropodcast van Antropomo, alias Monique Tekstra – van Lochem*. Monika leek genoeg op Monique om als zesde Monique in de serie naamgenoten mee te doen aan de Antropodcast.
 
En het werd een superleuk gesprek! Over spiritualiteit, vrouwelijk leiderschap en de mensheid.
 
Bijgaand de link naar de podcast op YouTube.
 

https://youtu.be/t-J-UxW5EXs?si=B84BeI9syo5F1S3s

De Antropodcast is te vinden op alle bekende podcastkanalen.
 
Ik wens je alvast veel kijk- en luisterplezier!
 
*Monique is cultureel antropoloog en heeft veel kennis over de mensheid. Haar missie is om volwassenen en kinderen te laten kennismaken met de diversiteit van mensen en culturen in de wereld. Om daarmee te laten zien dat wij – ondanks of juist dankzij deze verschillen – allemaal gewoon mensen zijn. Met dit gevoel van verbinding wil Monique de wereld een beetje beter en mooier maken. Zij is schrijver, uitgever, fotograaf en eigenaar van gastouderbureau Sproet.
 
Tijd om naar binnen te keren
 

Deze tijd van het jaar vieren we samen dat het licht weer terugkeert. En ook zijn deze donkere dagen de perfecte periode om naar binnen te keren. Om naar je kern terug te gaan en je te verbinden met moeder Aarde.

Naast stilte en tijd voor jezelf zijn ook dromen belangrijk. De heilige nachten kunnen je hierbij helpen.  Zoals ieder jaar kun je ook dit jaar weer meedoen met Karin Haanappel. Aanmelden kan tot 24 december, dus wees er snel bij!

Natuurlijk ga ik zelf ook heerlijk naar binnen keren. Genieten van de rust, de natuur en even niets.

De rubriek ‘Vraag het op Vrijdag’* gaat daarom ook een paar weken met vakantie. Vanaf 19 januari begint het nieuwe seizoen met nieuwe vragen! En wie weet is dat wel jouw vraag.

Via info@monikabankert kun je deze doorgeven. Ik kijk er naar uit!

* De eerste afleveringen van ‘Vraag het op Vrijdag’ staan nu ook op mijn YouTube kanaal.In 2024 ga ik deze compleet maken.

 

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Monika?

Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt volgens mijn privacyverklaring.

Winkelwagen
Scroll naar boven