"Waarom mag niet iedere vrouw naakt zwemmen?"

Ontdek in Voor onze dochters het geheime evolutieverhaal en hoe het toch nog goed kan komen

De vrouw is het prototype van onze diersoort. Zij die het goede wil doen. Zij die haar leven en haar leefomgeving glans en schoonheid geeft. Zij die liefde geeft, aan haar kinderen en kleinkinderen, aan haar partner en aan de medemens. Zij is liefde.”

De wereld wacht op vrouwelijk leiderschap. Precies daar ligt de sleutel voor onze vreedzame en duurzame toekomst.

De hedendaagse realiteit is anders. Vrouwen worden nog steeds onderdrukt. Maar waarom eigenlijk?

Op zoek naar het waarom van vrouwenonderdrukking neemt Monika Bankert je mee op een tijdreis. De wereld van man en vrouw door de evolutie heen. Vanaf de oerknal naar het digitale heden. In dit meesterlijke onderzoek vind je alle antwoorden.

monika bankert
MB Voor onze dochters cover voorkant HR voor website

Een rijk boek met het echte evolutieverhaal van onze diersoort, de successtory van religie en het belang van vrouwelijk leiderschap voor onze overleving. Het gaat je blik op de mensheid én op je eigen rol veranderen.

‘Nu geldt meer dan ooit dat de kinderen van de aarde volwassen moeten worden en gezamenlijk en individueel verantwoordelijk zijn.’ 

‘Samen op weg naar een toekomst waarin de vrouwelijke stem weer de doorslag geeft. Gelijk aan het groepsleven van alle andere dieren.’

Als accountant en interim-manager van het internationale bedrijfsleven zocht Monika Bankert de waarheid achter cijfers en financiële problemen. Totdat ze verder keek dan haar zakenwereldbubbel, en de grootste schandvlek van de mensheid zag. Vanaf dat moment besloot zij hier iets aan te doen. Met inzet van haar vakkennis ging zij op zoek. Ontdek in Voor onze dochters de verrassende waarheid.

Over Monika

Monika Bankert (1966) groeide op in het West-Friese dorpje Andijk.

Ze is opgeleid als bedrijfseconoom en registeraccountant en heeft geruime tijd bij een groot accountantskantoor gewerkt, in Nederland en in Parijs.

De laatste vijfentwintig jaar is Monika werkzaam als interim-manager, consultant, bestuurder en toezichthouder. 

Op een gegeven moment werd ze zich bewust van de wereldwijde onderdrukking van vrouwen. De bestrijding van dit onrecht is sindsdien haar missie. Hoe dit aan te pakken?

I A
MB Voor onze dochters cover mockup met schaduw

De eerste stap is een haarscherpe analyse van de oorzaken, wist ze uit ervaring.

In Voor onze dochters gaat Monika op zoek naar antwoorden op de nog niet eerder onderzochte waaromvraag van vrouwenonderdrukking.

Zodat we daaruit kunnen afleiden hoe we samen vreedzaam en duurzaam kunnen overleven op onze aarde.

Monika heeft twee dochters en een zoon en is getrouwd met Marco. Hun samengestelde gezin telt vijf dochters en een zoon.

Samen op weg naar een menselijke wereld voor iedereen.

Een betere wereld voor onze dochters en voor jou

Hier kun je jouw gesigneerde exemplaar bestellen.

E A A AC E B B

Reviews

Waar kan ik 'Voor onze dochters' kopen?

Via deze website kun je een gesigneerd en mooi ingepakt exemplaar van ‘Voor onze dochters’ bestellen, en ook het ebook. Verder is ‘Voor onze dochters’ als boek en als ebook verkrijgbaar bij alle bekende online verkoopkanalen, zoals bol.com en bruna.nl. Het boek is tevens te bestellen in iedere boekhandel in Nederland en Vlaanderen. Bijvoorbeeld bij de boekhandels van Libris

Het boek bekijken, voelen en ruiken kun je bij boekhandel Libris Venstra in Amstelveen.

Winkelwagen
Scroll naar boven